Uppdatera hemsidan till php 7

Uppdatera hemsidan till php 7?

PHP 7 (php 7.1, php 7.2 och php 7.3) är den aktuella versionen av det skript-språk som många hemsidor bygger på. Webbhotellen uppdaterar sina servrar med detta på samma sätt som du uppdaterar din telefon, platta och dator, efterhand som det kommer uppdateringar. Varje uppdatering innebär förbättringar inom hastighet och funktioner, samtidigt som vissa gamla funktioner försvinner och ersätts med bättre.

På mobiler och datorer står det ofta systemkrav på appar och program (exempelvis Kräver iOS 8.0 eller senare eller Kräver Windows 10). Detsamma gäller hemsides-kod och wordpress-plugin; de kan innehålla programkod som inte stöds i framtida versioner av PHP.

Detta kan hända med din hemsida i år.

En mycket vanlig version, php 5.6 (2014) har upphört att stödjas (31 December 2018) och många webbhotell kommer avinstallera det på sina servrar och automatiskt uppdatera alla hemsidor till php 7.1 eller senare.

När detta händer kommer många hemsidor visa en rad varningar öppet för alla besökare och flera funktioner kan sluta fungera.

Vi hjälper dig uppdatera hemsidan till php 7 så att den är kompatibel och uppdaterad.

Vi kan analysera sidan redan nu hur den kommer fungera när webbhotellet uppgraderar till php 7.1 eller senare.

Smidigast hjälp får du om du abonnerar på vårt säkerhetspaket som kontrollerar och uppdaterar sidan varje månad för att inget skall hända på er sida.

I säkerhetspaketet ingår även sökmotoroptimering (sökordsoptimering / SEO) så att sidan stiger bland webbsökningar och fler kan hitta er sida.

Länkar
Wikipedia-artikel
Unoeuro varnar
FS-Data informerar
Loopia varnar
ONE varnar
Head of Search

Vi analyserar och åtgärdar er sida

Så fort vi loggat in på ert webbhotell så ser vi hur snabbt allt kan vara åtgärdat. Vi kan då ge ett ca-pris direkt baserat på uppskattad tid.

Kontakta oss vid frågor

Vi försöker att förklara så enkelt som möjligt utan alltför krångliga termer.

Kostnad: 700:- / tim

Bättre deal: Vårt säkerhetspaket med sökmotoroptimering (SEO) för 850:-/mån
Läs om alla fördelarna här!

Liknande

Den 25 maj 2018 träder en ny lag (GDPR) i kraft som tvingar hemsidor att meddela vad de gör med insamlade användaruppgifter. Kontakta oss för diagnos och åtgärd.

Här finns mer information.

Liknande

Sedan 25 juli 2003 är det lag på att informera dem som besöker er hemsida om vilka eventuella datakakor (webbkakor, cookies) som hemsidan använder. Kontakta oss för diagnos och åtgärd.

Här finns mer information.