Säkerhetspaket SEO sökmotoroptimering

Sökmotoroptimering (SEO) och säkerhet

Fullt skydd med säkerhetspaket och sökmotoroptimering (SEO)

Vi skyddar din hemsida med vårt säkerhetspaket och passar även på med att göra sökmotoroptimering (kallas även sökordsoptimering eller SEO).  Ni skall istället ägna er åt er huvudsyssla utan avbrott för tekniskt strul.

Säkerhetspaket

Vi skyddar er WordPress-sida med säkerhetsåtgärder som stänger ute obehöriga som försöker logga in. Vi håller även koll på versionerna av WordPress, teman och plugin så att du har det senaste, säkraste och snabbaste installerade.

Varje dygn görs dessutom en krypterad säkerhetskopia (backup) och sparas på en extern server. Så till och med om webbhotellet skulle brinna ner så är din sida sparad och kan komma ut på nätet igen.

Skulle ändå olyckan vara framme och någon lyckas hacka er sida så återställer vi den utan extra kostnad och täpper till inför nya försök.

Sökmotoroptimering (SEO-optimering)

För att klättra bland Google:s sökträffar måste man göra hemsidan informativ på rätt sätt. Även så kallade sökord måste vara logiska och rätt valda. Vi ser över dessa inställningar och uppdaterar sökordsoptimeringen månatligen.

850:-/månaden

Paketets innehåll

Säkerhet
Aktivering av brandväggar och SSL-certifikat om ert webbhotell stöder det. Månatlig uppföljning av eventuella intrångsförsök.
Sökordsoptimering
Sökordsoptimering (sökmotoroptimering / SEO-optimering) efter innehållet på er hemsida. Förslag på förbättringar på hemsidans information så att Google m fl höjer betyget på hur relevant er sida är. Månatliga justeringar.
Uppdateringar
Wordpress, teman och plugin kontrolleras och uppdateras för maximal säkerhet. Om ett plugin är en säkerhetsrisk men saknar uppdatering så kommer vi med en rekommendation på byte och offert på full anpassning. Läs om riskerna här (Binero Blogg).
Snabba upp sidan
Hur snabb en sida är påverkar också hur högt sidan hamnar på söksidor. Dessutom riskerar man att förlora besökare om varje klick tar lång tid.
Säkerhetskopior

Daglig säkerhetskopia (krypterad) på extern server för maximal säkerhet. Gratis återställning om något allvarligt skulle hända.

Anpassning av hemsidan

Behöver du annan anpassning så att sidan fungerar bättre i läsplattor och mobiler eller något annat tillägg till sidan så hjälper vi dig från grunden.

Läs mer här